nellylarsson - jag helt enkelt

Alla inlägg under juli 2013

Av Nelly - 11 juli 2013 17:20

Hej, är just nu hos farmor, firar hennes födelsedag. Av oss fick farmor en kakburk där det står "Eat more cookies", passar henne, hon bakar myyyyycket.   Det är hur varmt som helst här, i solen är det ca 40 grader, och inne är det 24, och det är jättesvalt. Det går seriöst inte att sitta ute alls! Visserligen är termometern i metall,  så det kanske inte stämmer helt...

Vi har varit här sedan lunchtid ungefär och nu har min faster och farmors grannar kommit. Det är rätt skönt att vara här och inte bara sitta hemma och ha tråkigt.


Igår så kom min faster, hennes familj och deras hund på besök. Hunden jagade en fluga som flög omkring i rummet hela tiden, han är kanske snabb, mne inte som en fluga haha.


Måste gå, Elvira vill ha datorn. Kram kram!

//Nelly

Av Nelly - 8 juli 2013 22:15

Hej. idag har det varit varmt, väldigt varmt. Var nere vid havet i förmiddags, när vi kom så var det helt tomt, kändes jättekonstigt. Ni vet dem där högarna med något som ser ut som sandmaskar, vad sjutton beror dem på? Såg hur många sådana som helst, och hål i sanden. Liiite wierd....


Aja, efter lunch var jag med Elvira i trädgården. Sedan tittade vi på film och åt popcorn, hehe. Sedan dess har jag väll mest suttit med datorn. Innan mamma kom hem med mina glasögon förstås. Det kändes så konstigt att ha på dem igen efter två veckor, men jaja, nu har jag dem igen!


Ska nog lägga mig nu, börjar bli trött. Kram!

//Nelly

Av Nelly - 7 juli 2013 15:56

Hej, nu känns det verkligen som sommar här! Båten är i också så det är ännu bättre! Måste ner och bada imorgon, ska ändå bli 25 grader! Woooho typ, haha.


Hoppas att vi åker ut med båten någon dag, är så härligt. Har typ inte gjort det sedan förra året, eller förförra året, minns inte säkert. Synd bara att man inte kan komma till vår favoritbadplats längre, av någon knäpp anledning har man tagit bort stigen...


Har typ inget mer att skriva nu så, ha det så bra. Kram kram!

//Nelly

Av Nelly - 5 juli 2013 18:43

Jaaaaa! Solen har äntligen  kommit fram igen! Det var jättevarmt, och det ska fortsätta vara varmt, om det stämmer.


Aja, var med Julia idag, fikade och kollade lite i affärer. Köpte en ny tröja, jättefin.

     

Måste gå nu, ska äta. Kram kram!

//Nelly

Av Nelly - 4 juli 2013 16:52

Hej. Sitter och spelar lite tv.spel hehe. Ska snart åka till min moster på middag med mamma och syrran. Ska bli kul.


Idag har jag bara tagit det lugnt och städat lite. Mest efter Elvira och hennes kompisar. Det är konstigt att det alltid slutar med att jag städar upp efter dem... Jaja, annars så har jag bara suttit med datorn i soffan, inte riktigt "aktiverat mig".


Igår så fixade Elvira och jag nya pass, hatar hur bilden blir sedan... Och sedan så gick jag över till Alva för att titta på film med några kompisar. Min mobil vibrerade hela kvällen efter att jag hade gått hem, haha.


Ärligt talat så börjar jag bli uttråkad av lovet. Det finns inget att göra över huvud taget och, till råga på allt, så är det hur mulet och regnigt som helst. Har inte varit på stranden på hela lovet! Helt sjukt!


Nej, nu måste jag gå, måste fixa till mig lite till. Kram kram!

//Nelly

Av Nelly - 1 juli 2013 19:39

Hej. Dagen har spenderats med att fira Elviras födelsedag. Att hon är 11 nu är liiiite svårt att förstå haha. En av hennes presenter var Sims3 husdjur, så nu har hon suttit med det sedan vi kom hem.

Först så åt vi lunch på en kinarestaurang, tillsammans med Elviras kompis, där jag för övrigt hade lyckats glömma min jacka innan (hehe, duktig man känner sig). Älskar bufféen, jättegott. Lyckades även få tillbaka jackan, blev jätteglad, kändes så skönt att inte behöva ha mammas mer (förlåt mamma). Sedan åkte för att gå på bio. Vi råkade komma bara liiiite för tidigt, typ en timme, hehe.. Vi skulle se "Dumma mej 2" , den var faktiskt bra. Jag älskar dem där små gula sakerna som springer runt hela tiden, dem är så söta!

   

                                                           ↑

Supersöta!


Måste gå nu, ska äta pizza!

// Nelly xoxo

Presentation

Fråga mig

49 besvarade frågor

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Instagram

Instagram

Blogkeen

nellylarsson - c'est ma vie♥

Polyvore ♥

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards