nellylarsson - jag helt enkelt

Alla inlägg under augusti 2013

Av Nelly - 17 augusti 2013 15:33

Hej, ledsen att jag inte har bloggat sedan i tisdags. Har varit hos farmor och, tja jag gjorde typ samma sak varje dag, så ja.


Jaja, jag kom hem i torsdags. stack ut och sprang med Alva klockan nio. Jävlar vad jag fick ont i magen sedan! Fast jag hade liksom inte tränat på minst två veckor så, ja... Igår tog jag det lungt, eller jag, jag hjälpte Elvira med att städa, om man nu kan kalla det att ta det lungt. Ja, något mer roligt gjorde jag inte, har haft rätt tråkigt.

Har varit med Julia idag, skulle egentligen tränat idag, men de blev inget, ska träna på måndag istället. Nu sitter jag och äter godis, känner mig inte så nyttig, men man får väl unna sig det innan skolan. :)


Ha det så bra, kram kram!

Av Nelly - 13 augusti 2013 16:01

Hej, sitter hos farmor, doftar av bullar i hela huset, yummy! Snart börjar skolan, en vecka    Men det blir kul att komma tbx, gillar skolan  Inte alla ämnen såklart, men det ska bli skönt att komma in i min vanliga vana igen.


Idag var vi inne i Uddevalla på förmiddagen. Jag fick ett par örhängen, torrschampo och ett nytt skrivblock. Är besatt av skrivblock av någon anledning, ser jag ett fint skrivblock så vill jag automatiskt ha det, wow... Det dumma är att jag typ aldrig skriver något om det inte är skolarbeten eller så. Lite konstig besatthet jag har kan man tycka.

 


 

Vet inte riktigt när jag åker hem, men det blir nog på torsdag. Ha det så bra, kram kram!

 

Av Nelly - 10 augusti 2013 21:34

 

Supermysiga skor från Skopunkten

 

Ny almanacka från Bokia

 

Ansiktsmask från Lindex 20 kr

 

Och sist, min favvo, efter skorna, shower gel från I love... Doftar så gott!

Ska snart lägga mig tror jag, kram kram!

Av Nelly - 10 augusti 2013 10:11

Hej, kom hem från lägret igår. Dagarna gick väldigt fort, helt plötsligt var det lunch och man fick äntligen mobilen (Wohoo!) Vi skulle måla stallet i hagen, vi var tvungna att ha på oss soppåsar och se ut som en idiot. Kul... Jaja, jag hade iaf väldigt kul! Väldigt kort beskrivning men ändå  


Idag ska jag träffa Julia klockan 11, ska bli kul. Ska ändå bort imorgon igen (always on the go  ) , ska till farmor i några dagar. Denna gången är jag ensam där med henne, ingen lillsyrra! Haha, skämt åsido, det blir lite konstigt att vara utan henne, men ändå skönt.


Har fått nya skor, visar bilder senare idag eller imorgon. Måste börja göra mig i ordning snart, ha det bra!

Kram kram!

Av Nelly - 3 augusti 2013 16:15

Hej. Detta kommer nog bli mitt sista inlägg på en vecka, ska på läger imorgon.


Idag har det regnat, blåst, varit väldigt molnigt och jättevarmt. När det blåste som värst och man ställde sig någonstans där det inte blåste, så ville man nästan att det skulle blåsa igen. Luftfuktigheten var typ 70% eller så....


Min faster och hennes man och jättegulliga hund kom till oss idag. Egentligen var tanken att vi skulle ut med båten, men det blev inte så av förklarliga skäl. Vi åkte visserligen ner till båthamnen, men bara för att parkera. Sedan så gick vi vidare och försökte hitta någonstans där det inte blåste lika mycket. Vi åt lite fika och gick runt på klipporna. Åt vi lunch och fikade lite mer. Något mer som vi gjorde idag...? Jo, just det. Jag och Elvira fick lite olika nagellack och så. Jag fick ett sånt där fransk manikyr-kit och en nagelfil.


Måste gå och börja packa nu, ha det så bra!

Kram!

Presentation

Fråga mig

49 besvarade frågor

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Instagram

Instagram

Blogkeen

nellylarsson - c'est ma vie♥

Polyvore ♥

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards