nellylarsson - jag helt enkelt

Alla inlägg under oktober 2013

Av Nelly - 19 oktober 2013 20:02

Hej, ska gå ner och äta nu så måste gå igenom detta riktigt snabbt. Igår så var jag och Alva ute och sprang, vi klarade av två och ett halvt varv innan vi stannade första gången, stolt över mig själv! Haha, men asså förra gången vi sprang så stannade vi efter halva, så e suuuper glad att jag klarade det. För jag har inte världens bästa kondition, men tydligen så har den blivit mycket bättre  vi körde lite styrka efter också, sedan var jag jättetrött. Alla muskler var helt slut och, att ligga ner i sängen sedan var hur skönt som helst.

Idag så har vi varit ute typ hela dagen. Först följde jag med till Elviras danslektion, medan mamma och pappa var och tränade. sedan åkte vi till Bäckebol, tror det stavas så, det "köpcentret". Vi åt lunch på en thai/indisk restaurang, såååå gott! Hur gott som helst, och jättemysigt. Två våningar, på andra var det nästan tomt, så vi satte oss där. Rätt skönt, eftersom där nere så lät det en hel del av alla andra som var där, så  

   

That face Elvira...

Sedan åkte vi till IKEA och köpte en byrå till mig som jag gärna ville ha. Det tog ett tag, att hitta den och sätta ihop den. Men det gick, jättefin! Vi ökpte också en sån där som man kan ha under datorn när man har den i knät, skönt.  Måste bara röja ur lite här innan  jag kan ta in den. Köpte FRIDA på maxi efteråt. Måste gå nu, annars försvinner pizzan, haha!

Kram!

     

Av Nelly - 17 oktober 2013 19:23

Hej, har precis ätit middag med Elvira, mamma och pappa är och tränar. Känns lite konstigt att dem inte är hemma faktiskt... Och satt upp håret i en bulle, brukar behöva ha typ 20 stycken nålar, men nu klarade jag mig med kanske tio, känner mig typ stolt, haha!

När jag kom hem idag var jag hur hungrig som helst, det berodde på att soppan som vi fick i skolan idag, asså, den gick inte att äta. Så äcklig! På matsedeln stod det typ köttfärssoppa, och jag tänkte typ "Det blir väl gott", hur fel kunde jag ha egentligen? Det var typ inget kött alls i, bara lite små potatis och morotsbitar, som inte ens var klara, och alldeles för mycket tomatpuré. Så jag och Julia gick och köpte en macka, känner att vi har sån tur att det finns ett café på vår skola. men det räckte inte direkt länge, var superhungrig innan tyskan. Dessutom så var jag jättetrött för att jag inte fick tillräckligt med sömn i natt  

Ni får ha det så bra, kram!

 
  

Av Nelly - 15 oktober 2013 19:21

 

Förresten, vet ni något bra program där man kan göra snygga collage? Helst inte med en massa mönster, bara liksom ruta för ruta om ni fattar vad jag menar ;)

 

Av Nelly - 14 oktober 2013 16:59

         

Av Nelly - 13 oktober 2013 20:20

Hej, ska snart lägga mig, måste lägga mig tidigt för att orka gå upp tidigt imorgon. Som tyvärr är... måndag. Nej, nu får jag glömma bort det för någon minut och uppdatera er om min dag   

Idag åkte vi upp till farmor, jättemysigt har inte träffat henne på jättelänge nu, så det var roligt. Fick en parfym som jag egentligen skulle fått i somras, men den var sönder. Så farmor hade varit och bytt den så jag fick den hel denna gången. Det är Britney Spears parfym "Fantasy", doftar jättegott, men den känns lite stark när man doftar direkt från flaskan. Annars så ,hehe, satt jag mest vid datorn och pluggade lite och var inne på Facebook och så.

Är väldigt trött nu, så ska ta och göra iordning för  ( ) imorgon. Ha det så bra, kram!

Av Nelly - 12 oktober 2013 14:33

Hej, idag har jag tränat igen, det var så länge sedan så det kändes jätteskönt att äntligen träna igen! Senare idag ska jag läsa vidare i min deckare, måste verkligen veta hur det slutar. Fast det är ju synd när den är slut, då finns ju inget annat att läsa förstås. Ska nog ta en kopp te också, eller choklad hade ju varit ännu godare, synd att vi inte har någon hemma  Nej, nu ska jag ta och tvätta mina borstar, har inte gjort det på länge. Kram!

  Mmmm!

Av Nelly - 11 oktober 2013 22:23

Hej, kom precis hem från Tova, hade så kul, men är jättetrött nu, haha! Anyway, nu måste jag berätta om vad som hänt sedan i tisdags, så ledsen för dålig uppdatering.

I onsdags så hade jag en helt okej dag, allt gick bra i skolan och på konfan fick vi marängsviss, mumsi!
 Hände inget särskilt roligt igår, bara pluggade och hade en normal torsdag.

Så, idag, blev jag äntligen klar med min deckare! Kändes så skönt, har skrivit så mycket jag kan, och nu kommer inget fram mer, allt är slut, typ. Sedan så fixade jag det sista till Tovas paket och fixade i ordning mig. Hade som sagt väldigt roligt med kompisarna, skulle gärna göra det igen!

Ska gå och lägga mig nu, måste sova!  

 

Det är precis vad jag har, kramar i tusen!

Av Nelly - 8 oktober 2013 18:12

Hej, sitter och pluggar tyska glosorna till imorgon, och lite engelska. Vi har nämligen prov på torsdag, måste få alla glosor att sitta, help me!

Tisdagar gillar jag verkligen inte, träslöjd är inte mitt favoritämne direkt, NO-labb är jag inte så bra på, alltså rapporterna. Svenskan är det som gick bäst på hela dagen, är snart klar med min deckare. Jätteglad!

Ska nog plugga lite till nu och sedan läsa vidare i min bok. Kram!

 

Presentation

Fråga mig

49 besvarade frågor

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Instagram

Instagram

Blogkeen

nellylarsson - c'est ma vie♥

Polyvore ♥

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards