nellylarsson - jag helt enkelt

Alla inlägg under december 2013

Av Nelly - 6 december 2013 21:19

Då var det helg igen, herregud vad fort det går, fast då får vi ju jul snabbare. så något positivt finns det allt.


Är så trött på alla stormar som kommer hit, hela huset gungade igår bara för det, inte direkt himla kul när man försöker sova. Det snöade igår kväll också, nu börjar det äntligen kännas lite mer som vintern ska göra. Om det bara hade kommit lite mer...

Ha en bra kväll, kramar!

 

A smile is the only thing that never gets out of style

Av Nelly - 5 december 2013 18:02

Hej, sitter och pluggar lite inför franska redovisning imorgon, orkar inte ha det känner jag. Är inte direkt på ett sådant humör, måste pigga upp mig på något sätt...

Och, idag har varit, he, superblåsig. När jag gick hem så både regnade och blåste, det tog säkert myyycket längre tid att komma hem än vanligtvis, och mina byxor var typ genomblöta. Men nu glömmer vi det och försöker hålla oss varma, haha!


Nu är det bara två veckor kvar till jullovet börjar!! Ska bli så skönt med lov, vi förtjänar liksom det efter en sådan här höst, haha.   

Ses!

 

Av Nelly - 3 december 2013 19:22

Ja, varför ska man ha prov i gymnastik? Jag menar, varför ska man behöva kunna hoppa runt en bock ett varv? Nej, jag har hellre matteprov, helt ärligt. Jag är så dålig på gymnastik, och jag bryter nästan nacken när jag ska göra en bakåtkullerbytta. Nej, nu glömmer vi det och pratar om något annat.


Hela dagen har gått väldigt bra, vi slapp labben idag. Väldigt skönt, satt och tittade på film istället, mycket bättre tycker jag. Hade sovmorgon, men var minst lika trött för det. Varför liksom?


Jag älskar PLL, och nu vill jag även ha böckerna, på svenska. Har "Skandaler" men vill så gärna läsa dem andra också. Men det jag stör mig på är att det inte är allt som stämmer överens med serien och böckerna. Det är himla dåligt, man vill ju ha samma upplevelse om man kan säga så. Catching Fire stämde jättebra överens med boken, det kan andra företag etc. ta efter.

Ska äta nu, kram!

Av Nelly - 2 december 2013 21:15

Hejj, är jättetrött, men ändå väldigt pigg. Beror nog på pepparkakorna... Vi fick nämligen pepparkakor på dansen idag, och som det pepparkaksmonster som jag är så, hehe, sprang jag ut till soffan och satte mig. Beredd på att (nästan) kasta mig över burken.Jag fick faktiskt burken förts (Jaaaa!!), haha! Vi satt inte där så länge, men tillräckligt för att jag skulle hinna trycka i mig typ tio pepparkakor eller mer, haha! Till råga på det så var jag på ett sånt där skratthumör, jag skrattade jättelätt, och längre än vad jag brukar. Åhh, hjälp mig någon!


Har sovmorgon imorgon, jippie! Så skönt, men tyvärr slutar vi halv fyra. Jaja, man får ta det goda med det onda antar jag. Ses imorgon, hej då!

 

Bild från Weheartit

Av Nelly - 1 december 2013 17:22

Kom nyss hem från gudstjänsten, ganska tråkigt. Inte direkt det roligaste man kan göra enligt mig.

Gjort idag?

  • Pluggat
  • Städat
  • Bara tagit det lugnt


Idag är det ju första december, äntligen! Bara 23 dagar kvar till jul, herregud vad jag längtar! Måste iväg och köpa julklappar snart... Det dumma är ju att när det väl närmar sig jul så glömmer man bort allt som man  önskar sig, någon som känner igen sig?

Ska fixa väskan inför imorgon nu, ha det så bra!

 

Presentation

Fråga mig

49 besvarade frågor

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Instagram

Instagram

Blogkeen

nellylarsson - c'est ma vie♥

Polyvore ♥

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards