nellylarsson - jag helt enkelt

Alla inlägg den 26 maj 2013

Av Nelly - 26 maj 2013 17:09

Har varit med goa Julia idag, typ hela eftermiddagen. De andra i familjen skulle på Elviras "uppvisning" inne i stan, men nej, jag ville va med en kompis. Vi va nere i Amhult, som alltid. Vi tog en glass, årets första!! Så gott, brownie! Yummy, yummy! Sedan kollade vi lite på Lindex, kollade efter nya shorts, hittade ett par som satt perfekt. Sedan behövde jag fixa något till mamma. Letade och letade, kunde inte bestämma mig. Åt lunch på maxi, inte världens bästa kanske men jaja. Sedan gick vi upp till dammen ovanför Maxi, tog lite kort i solen och hade kul.     Men det blåste ju som sjutton där uppe efter ett tag. Sedan köpte vi lite fika och satte oss där uppe igen, jättemysigt. Pratade och filmade lite. Hade jättekul idag.  

Vill inte till skolan imorgon, känns konstigt att vi inte kan arbeta som vanligt, saknar min dator. fast på ett sätt inte. Känns skönt att man inte har något större ansvar för att den inte ska gå sönder längre. Fast det kommer väll tillbaka när vi får nya i augusti. Ska duscha snart, innan familjen kommer hem, bjuder på lite bilder från dagen först.   Kram!

 

Glass-time!

   

Fika, fika, fika!

Av Nelly - 26 maj 2013 09:19

Hej hej. Blev inget inlägg igår, ledsen.

Var och "städade" på stranden igår, eller, vet inte om man kan kalla det städa, men anyway. Klippte ner lite taggbuskar och så. Hoppas den nya trampolinen kommer upp INNAN skolan slutar. Sedan var jag bara hemma och slappade, va lite med Elvira, hade det allmänt lugnt.

Idag ska jag vara med Julia, ska nog ta en glass.   Bara ha det skönt helt enkelt.   

Har typ inget att göra, bara slappar med datorn.

Skriver, förhoppningsvis, mer i eftermiddag, kram kram!

Presentation

Fråga mig

49 besvarade frågor

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Instagram

Instagram

Blogkeen

nellylarsson - c'est ma vie♥

Polyvore ♥

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards