nellylarsson - jag helt enkelt

Alla inlägg under maj 2013

Av Nelly - 21 maj 2013 18:29

Hej, har ändrat lite på bloggen, mycket bättre enligt petite moi. Har bara pluggat på franskan idag, och lite på SO:n, tur att förhöret är frivilligt. Undrar om jag ska göra det.... hmmm...

Har städat lite i mitt skåp, tog ut  datorväskan och så. Måste hitta kontraktet om datorn, hoppas, hoppas verkligen pappa har det. vill inte lämna bort min dator, vi kommer vara utan dem i två veckor innan sommarlovet, det kommer bara inte gå!  

Måste göra något imorgon istället för att bara sitta vid datorn i timmar, men vad? Rita lite kanske....  

Ska äta nu, hungrig!  

Kram!

Av Nelly - 20 maj 2013 18:32

Fick en ny tröja i söndags, har inte kunnat lägga upp någon bild än, så här är den

 

Den är väldigt djup i ryggen, tycker verkligen om det.

Från Gina Tricot, älskar den affären!

Kram!

Av Nelly - 20 maj 2013 16:24

Hur ska jag börja...? Aja, skoldagen var väll helt okej, inget speciellt händer i mitt liv just nu. Är lite smått stressad av skolan, känns som att det är en massa som ska hinnas med på bara några få lektioner. Särskilt NO:n kan stressa mig en del. Ibland så måste vi hitta information på ena lektionen, skriva ihop allt till en bra text på nästa, om man ska göra typ en power point/film så ska man göra det på nästa lektion, och på den efter så ska man antingen skicka in det eller visa för klassen. Och en gång så fick vi inte jobba hemma, bara om man ligger efter på sista lektionen. 

Vårt så trevliga svenska väder gör mig galen! Ena dagen så är det hur freaking varmt som helst, nästa så ösregnar det. Kan det inte bara vara något mittemellan? Okej detta inlägget blev värsta klagobrevet, eller vad man nu kan säga.

Ska nog gå nu, ska slappa för en gångs skull  

Kram kram!

Av Nelly - 18 maj 2013 16:06

Hej hej, kom nyss hem från Maxi, tjejerna kommer över ikväll nämligen, ska bli kul! Här inne är det typ 27 grader, hur varmt som helst!!  

Förut kom det ett jättestort mörkt moln, trodde det skulle börja ösregna, men nej, det kom bara lite droppar. Ska nog ta en dusch snart, sen ska jag nog börja göra mig iordning lite. Har typ inget att göra. Känns som att jag har druckit flera liter vatten idag, har varit så törstig.

Tränade tidigare idag, det var myyyycket svalare inne i salen, kändes så skönt att gå in dit. Fast det var inte så skönt efter typ 10 minuter, då var det jättevarmt, men ändå inte så varmt som ute.  

Har inget mer att berätta nu, ha det bra. Kram!

Av Nelly - 17 maj 2013 18:20

Hej, det har varit jääättevarmt idag! Det var typ 25 grader i skuggan, det var svalare inomhus. Sommaren är här, helt klart. Man har kunnat gå i shorts i några dagar nu, så skönt! Längtar så till sommarlovet nu!

Har inte gjort något särskilt idag, tog lite glass tidigare och hoppade lite på studsmattan, that's it liksom. Ska äta om ett litet tag, hungrig  


Lite tråkigt inlägg kanske, men, ses imorgon, kram!

 


  

Av Nelly - 15 maj 2013 17:28

Hej hej, kom nyss hem, var med Julia i eftermiddags. Hade det jättebra  Köpte lite saker, behövde verkligen en ny hårborste

 

Hårborste från Lindex

Loka, jääättegod! Älskar den!


Nu ska jag fixa min gympapåse och slappa lite, undrar om vi ska ha ute imorgon... Får se hur jag gör.

Kram!

Av Nelly - 14 maj 2013 19:02

Hej, just nu sitter jag och väntar på att Julia ska ringa upp mig på skype. Har inget att göra längre på eftermiddagarna, har knappt några läxor att göra. Nej, läxor är inte kul, men ändå, då har jag något att göra i alla fall.


Imorgon måste jag (tyvärr) gå upp jättetidigt, varför måste vi börja prick åtta?!    Man orkar inte ha franska så tidigt på morgonen. en bra sak är att vi får äta tidigt och vi har musik och slöjd. 


Nu finns det inget mer att skriva, ses imorgon.

Kram!

Av Nelly - 12 maj 2013 20:08

Hej. Har varit hos mina kusiner idag, jättemysigt. Åkte typ halv ett eller något sånt, kom hem vid kanske halv sju.


Efter träningen igår var jag heeelt slut  . Hon (som höll i passet) körde verkligen hårt. Var trött bara efter uppvärmningen, den va typ två låtar eller så. Men det är så kul!


Vill inte till skolan imorgon asså, ska ha orientering IGEN! Så tråkigt, någon gång ska vi typ springa ensamma också, kommer typ dö då.

Hoppas jag överlever morgondagen, kram!

Presentation

Fråga mig

49 besvarade frågor

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Instagram

Instagram

Blogkeen

nellylarsson - c'est ma vie♥

Polyvore ♥

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards