nellylarsson - jag helt enkelt

Alla inlägg under maj 2013

Av Nelly - 11 maj 2013 09:52

   

Av Nelly - 10 maj 2013 10:02

Hej.

Va med Tova igår, från typ 10 till 15 eller något sånt, komemr inte ihåg exakt. Hade jättekul   


Fast den bra dagen varade inte så länge efter att hon hade gått. Jag kom nämligen på idéen att avinstallera mitt sims 3 årstider. Okej det låter inte så hemskt, men sedan när jag hade gjort det så fungerade inte mitt vanliga sims 3 heller. Blev galen på min dator, den ska klara av sims.

Sedan frågade jag pappa vad jag skulle göra och då så sa han att jag skulle avintallera hela sims och origin, vad det nu är. Så vi gjorde så, men nej, det fungerade ändå inte. Va skitledsen, sims 3 är mitt favoritspel, hade inte spelat det på jääättelänge.

Imorse eftet frukosten så letade jag på internet efter hur jag skulle göra för att fixa det, det fanns en hel del råd och, när jag visade pappa så hittade vi en sida som sa att man skulle ta bort något ur registret. Och närvi kollade där så såg vi att årstider fortfarande låg kvar i datorn på något sätt. så vi tog bort det också, och då började sims fungera! Blev jätteglad! Men jag var inte heeelt hundra på det, men allt fungerade som vanligt. Nu ska man bara få tbx alla familjer som man hade gjort...


Idag har jag inget speciellt planerat, ska nog plugga lite franska. Får se vad jag gör. Ha det så bra!


Av Nelly - 8 maj 2013 17:46

Hej. Det blev inget med Liseberg för mig idag, det regnade aaaaalldeles för mycket  . Jag hatar när det regnar efter skolan...


Hade en relativt vanlig dag i skolan idag. vi har fått en uppgift av vår engelskalärare: vi ska skriva ett manus (på engelska ofc). Manuset måste innehålla en gris, en prins, en röd Volvo och svarta handskar (udda, jag vet) Världens mest normala manus....


Började på algebra kapitlet idag, tråkigt... Men detta kapitlet är nog det enda där jag verkligen har fattat från början, typ stolt.


En bra sak med idag är att vi inte har någon mer skola denna veckan, woohoo! Härligt med dubbelt så lång helg    

Av Nelly - 7 maj 2013 18:31

Hejj små läsare!

Hade debatt på NO:n idag om energikällor. Inte världens roligaste ämne kanske, men ändå, bättre än att sitta med huvudet i en fysikbok. Gick faktiskt bra, trodde jag skulle stamma en massa, men gjorde inte det alls (tror jag  ) är typ lite stolt över mig själv. brukar alltid prata väldigt snabbt när jag har någon redovisning eller så, men tror att jag lyckades sakta ner denna gången. Yayy!!


När jag kom hem idag så satt jag typ bara vid tv:n och datorn. Har inga läxor denna veckan, så gött!


Skypar med min kompis nu, försöker få iordning på vår musikvideo, ska göra en till musiken i skolan. Tror den ska vara klar imorgon, eller så var det nästa vecka, kommer inte riktigt ihåg, men det var nog imorgon.


Kommer kanske inte hinna blogga imorgon, ska till Liseberg med Julia och Johanna, ska bli superkul!!!!


Ska fortsätta med videon nu, ha det gött! Kram!

Av Nelly - 6 maj 2013 17:51

Bakade kladdkaka när jag kom hem, har typ inga läxor att göra, så varför inte?

Blev rätt nöjd, äääälskar kladdkaka, den är min absoluta favorit! Yummy, yummy, yummy


Det gick rätt bra med orienteringen idag, vi hittade fem stycken. En av dem låg mitt i ett kärr typ, och när vi lyckades få upp den så fanns det ingen stämpel eller vad det nu heter. Nu har vi tagit de svåraste på toppen av berget, bara dem enklaste kvar


Nu ska jag nog

Av Nelly - 5 maj 2013 18:15

Jaha, då var uppvisningen över... 364 dagar kvar innan nästa gång. Jag har haft det hur roligt som helst, visst några småfel, men det var hur roligt som helst. Dagen bara flög förbi. När sista föreställningen var slut så kände jag bara : Då var terminen slut.    Nu har jag INGET att göra på eftermiddagarna.... Mina fötter gör jätte ont, men det var så värt det. Det var nästan bara att byta om med en gång så fort den ena dansen var klar, för annars skulle jag inte hinna med den andra. Håret var, helt ärligt, det jobbigaste av allt. Först skulle den upp i en hög, stram tofs, sedan skulle det tuperas med en massa hårsprej. När den första dansen sedan var klar så skulle man borsta ned den så att det inte såg ut som att man hade ett stort fågelbo på huvudet (lite överdrivet men ni fattar). Hela dagen har varit helt otrolig, hela dagen i samma byggnad med jättemånga kompisar. Kan visa en bild på scenkläderna som jag hade till en av danserna imorgon. Just nu så vill jag bara vila.


Ska ha orientering på gympan imorgon, allvarligt, måste man verkligen orientera? Det känns ju inte ens vettigt, enligt mig. Vad är poängen med det egentligen? Visst det kan ju vara bra att veta vad som är en sjö och vad som är skog och bebodd mark, men ändå.


Ska nog förändra utseendet på bloggen, hur tycker ni att den ska se ut?

Ska ta bort sminket nu tror jag, har en hel del smink på mig nu. Kram kram!

Av Nelly - 4 maj 2013 18:53

Kom nyss hem från Förlunda Torg. Hade jättekul med Julia idag, vi var där hela eftermiddagen.

Mina tre kassar från Kicks, H&M och The Body Shop

   

Ögonskuggor från H&M

Ögonskuggsborste från H&M

Handcreme från Body Shop med doft av rosor

Läppbalsam från Kicks "Paul Frank Clancy's cotton candy"


Ska snart börja packa ihop mina saker inför imorgon, så jag kan sova ut lite, hihi 

Ni får ha det så bra till nästa gång, kram!

Av Nelly - 3 maj 2013 21:51

Hej. Jag hade turen att inte behövt stå i Hälsoteket idag, wooohoo!!  Fast hon som har hand om Hälsoteket har typ inte varit här på en vecka, så chansen var inte så jättestor att jag skulle behöva stå.


Hade genrep idag, jag satt där i publiken i kanske två timmar, jättekul liksom. Jag satt som på nålar för att få gå ut på scenen! Jag satt där och typ skakade på mina ben hela tiden. Haha, nu kan jag inte vänta till söndag längre, verkligen inte! vi fick våra linnen idag, superfina! Men kommer inte visa dem för er förrän på söndag.


Imorgon efter träningen ska jag och Julia åka in till Frölunda torg. Kommer nog att köpa en ögonskuggspallet och ett läppbalsam.


Ska ta och lägga mig nu, börjar bli lite trött, kram!

Presentation

Fråga mig

49 besvarade frågor

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Instagram

Instagram

Blogkeen

nellylarsson - c'est ma vie♥

Polyvore ♥

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards